Psychologenpraktijk de Kim - kracht in ieder mens - aangelsoten bij het NIP

Maatwerk voor ouders

Aanpak

Ben je zelf geïnteresseerd om eens te reflecteren op je eigen opvoedingsstijl, je waarden die je graag uitdraagt, je eigen familieoorsprong en wat dit voor je betekent? Spelenderwijs door het spelen van het Opvoedspel Omdenken of door het spelen van het Kernwaardenspel? Neem ook dan gerust contact op! Mocht je ergens tegen aanlopen in de opvoeding van je kinderen, heb je een hulpvraag hierover én zie je het zitten om samen te kijken naar je gezin van herkomst om inzicht in je patronen te krijgen? Ook dan ben je van hárte welkom!

Doelgroep zijn ouders met kinderen.

Vanuit je persoonlijke waarden zoeken we naar wat jóu raakt in je hulpvraag over je kind. Zaken die aan bod kunnen komen zijn je opvoedstijl, het gedrag van je kind, jouw reactie daarop of andersom, de eventuele verschillen tussen jou en je partner, de opvoeding die jezelf hebt genoten, leeftijdsadequate verwachtingen die passen bij jouw kind en of je houdt van controle of loslaten aan de hand van concrete situaties die jíj inbrengt.

Praktijk de Kim werkt oudergericht en biedt 1 op 1 gesprekken aan, betrekt je (ex)-partner en je kind hierbij om een aanpak op maat te maken. Wil je meer informatie over de aanpak? Bel/mail/app gerust:

m: info@praktijkdekim.nl

t: 06 423 30 423

Resultaat

Je krijgt inzicht in je opvoedstijl, in de communicatie tussen jou en je zoon/dochter, je eigen opvoeding, hoe om te gaan met belangrijke verschillen in persoonlijke waarden tussen je (ex-)partner en jou, wat je kan verwachten gezien de leeftijd van je kind en handvatten voor school. Afhankelijk van waar je behoefte ligt.

Genoten cursussen

  • Basiscursus Gedragstherapie en Cognitieve Therapie volwassenen, DAVINCI TRAJECT (2014/2015)
  • Opleiding Mediation voor Gedragskundigen, RINO (2016)

  • Basistraining Een Taal Erbij, De Kontkest Gooise Meren (2021)

  • Contextueel en systemisch werken met Een Taal Erbij, De Kontekst Gooise Meren (2021)