Psychologenpraktijk de Kim - kracht in ieder mens - aangelsoten bij het NIP

Impact I Recensies

 

‘ Praktijk de Kim zet een positieve en veilige sfeer neer bij de leerling’  (vader groep 8) 

 

 

‘ Bedankt voor ALLES! Je bent echt een topper en ik ben je dankbaar voor wat je met het zelfvertrouwen van mijn kinderen hebt gedaan. Dank dank dank!’ (moeder groep 8) 

 

 

Praktijk de Kim gaat heel gericht te werk en heeft een arsenaal aan (online) tools die duidelijk inzicht geven in de aandachtspunten. Voor ons was het heel fijn om te zien dat ons kind steeds beter ging scoren op BLtesten’  (vader groep 8)

 

 

 ‘Dank voor het heldere verslag! Fijn om te lezen en krijgen. Onze zoon vond het erg prettig bij je’ (moeder groep 8) 

 

 

‘ Oefenen, oefenen en het verkrijgen van nieuwe inzichten in hoe je vraagstukken kunt oplossen/beantwoorden is essentieel om een ‘ zwakte’ weg te werken. Praktijk de Kim is hier pedagogisch en educatief zeer goed voor geëquipeerd’ (vader groep 8)

 

‘Vorig jaar rond deze tijd had ik nog een vier voor spelling, eind vorig jaar een drie en nu heb ik een twee gehaald’ (meisje groep 7) 

 

 

Praktijk de Kim hielp ons kind ook met strategieën hoe bepaalde dingen te leren, onthouden of op te lossen. Vaak gaat het ook om door te hebben hoe sommige vragen te interpreteren en aan te pakken. Het aanreiken van dergelijke systematiek werkte zeer goed en verhoogde de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen’  (vader groep 8)

 

 

 

‘Onze dochter heeft Begrijpend Lezen goed gemaakt. Van een IV weer terug naar een II. Dus dat gaat lekker. Rekenen heeft wat meer tijd nodig’ (moeder meisje groep 6, na 8 keer bijles)

 

Bedankt Yvonne!! (moeder zoon groep 6 startte eind groep 5 met bijles) 

 

 

 

‘ Wij zijn superblij dat onze zoon volledig HAVO-advies heeft gekregen. Ik ben ervan overtuigd dat dit mede komt door jouw hulp! (moeder zoon groep 8)

 

 

 

‘ Kijk dit dan (foto met eindcitoscore)!!! Op basis van de eindcito verhoogde school het advies van VMBO-T naar HAVO. Dat komt door jou!’ 

 

 

 

‘Yvonne, onze dochter heeft voor rekenen een IV gehaald. Daar zijn we heel blij mee, ze kwam van een V. En super dat Begrijpend Lezen van een III naar een I is gegaan (moeder dochter groep 7)’

 

 

‘Onze zoon is van rood naar oranje gegaan, superblij mee!’ (moeder zoon groep 6, na 8 weken bijles)

 

 

 

Deze leerling heeft door de begeleiding van Yvonne Veraart een enorme groei laten zien. Cijfermatig doet zij het heel goed, ze mag zelfs nadenken over een overstap naar het Goois lyceum. Op sociaal-emotioneel vlak gaat het ook steeds beter‘ (zorgcoordinator VMBO-school)

 

 

 

 

 

‘Misschien wel het fijnste van de begeleiding is de hele positieve coaching (wat gaat goed; focus op de vooruitgang; en positief op de aandachtsgebieden). Dat werkte enorm goed voor het zelfvertrouwen van ons kind’ (vader groep 8)

 

 

‘ Jij voelt onze dochter heel goed aan, ze snapt rekenen en begrijpend lezen nu ook veel beter in de klas’  (moeder meisje groep 8, blij met HAVO-advies)

 

 

 

‘ Door het oefenen bij Praktijk de Kim in het behouden van focus tijdens rekenen is de cito-score IV-score verhoogd naar een II-score‘  (leerkracht groep 8)

 

 

 

‘ Yvonne, onze dochter heeft een A+ voor werkwoordspelling gehaald!’  (moeder meisje groep 7)

 

 

 

‘ Deze leerling heeft veel zelfvertrouwen gekregen waardoor de begrijpend lezen toetsen veel gemakkelijker konden worden gemaakt’ (leerkracht groep 7/8)

 

 

 

‘ Door de begeleiding bij Praktijk de Kim heeft onze zoon nu VWO-advies ipv HAVO/VWO’(moeder leerling groep 8)

 

 

 

 

‘ Vandaag hebben we de laatste cito-score ontvangen. Wat heb je een resultaat geboekt! Haar advies is bijgesteld naar HAVO. Dank voor al jouw hulp’  (moeder meisjes groep 8)

 

 

 

 

 

 

 

‘Onze dochter heeft MAVO-HAVO advies gekregen! Ze (en wij) was zo blij toen ze dat hoorde! Jouw inzet en hulp in groep 6 en 7 heeft daar zeker toe bijgedragen’. (moeder meisje groep 8)

 

 

‘Onze dochter heeft enorm veel gehad aan jouw bijlessen rekenen (moeder meisje nu VMBO-T)

 

 

‘Mede dankzij de begeleiding, oefeningen en feedback van Praktijk de Kim is het voorlopige VMBO-T-HAVO advies in 6 maanden verhoogd naar HAVO/VWO-advies (zeer tevreden ouder groep 8 leerling)

 

‘Wat fijn Yvonne! Onze zoon gaf aan dat hij echt geholpen was met jouw structuur, dat benoemde hij zelf. Hij liep te zingen bij thuiskomst, goed start dus!!’ (moeder zoon groep 6)

 

 

‘Wat heb je ongelooflijk veel gedaan voor onze zoon de afgelopen twee jaar en wat zijn we je daar dankbaar voor. Je hebt ons lieve kind op waarde geschat en dat heeft hem geholpen om zijn eigen leercurve te bereiken. Dank voor alles wat je voor onze zoon hebt gedaan’ (moeder zoon groep 5)

 

 

 

 

 

‘Bedankt dat je me dit schooljaar weer geholpen hebt. Ik heb veel geleerd van je . Ik wens je een fijne zomervakantie. Tot na de zomervakantie’. (meisje van groep 8, volgend jaar klas 1 VMBO-T)

 

‘Lieve Yvonne, bedankt voor alles wat je voor onze dochter doet en gedaan hebt. Liefs’, (moeder meisje van 13 met een verstandelijke beperking)

 

 

‘Dank voor de prettige samenwerking!!!’ (IB-er van leerling groep 7/8)

 

Onze dochter heeft inmiddels haar definitieve schooladvies binnen, we zijn heel blij dat het havo/vwo is geworden. Op de IEP toets is rekenen met sprongen vooruitgegaan. Juf …. gaf aan dat sinds onze dochter bijles heeft, ze ook veel meer zelfvertrouwen heeft. Super fijn! Haar laatste toets is ook erg goed gegaan.‘  (moeder dochter groep 8)

 

 

 

‘ Onze dochter is zo vooruit gegaan door jouw bijlessen. Dat gunnen we onze zoon ook‘ (moeder groep 7 en groep 8) 

 

 

‘Ik hoop dat ik dat regelmatig kan blijven doen om kinderen naar je door te sturen, ik geef graag je nummer door’. (psycholoog in Gooise Meren)

 

 

‘ Veel dank Yvonne. Helder, concreet en mooi overzicht! ‘ (moeder zoon groep 4 )

 

Veel dank voor je begeleiding, Yvonne. Onze dochter heeft er heel veel aan gehad. ‘  (moeder dochter groep 8)