Psychologenpraktijk de Kim - kracht in ieder mens - aangelsoten bij het NIP

Blog

 

Gepubliceerd op LinkedIn september 2021: Spelenderwijs opvoeden?

Van harte welkom om op 6 oktober tussen 10:00 en 12:00 het opvoedspel te komen spelen! Tijdens de week van de opvoeding.

Merk je dat je behoefte krijgt om de kunst van het loslaten te gaan verstaan door om te denken? Is omdenken al vaker van toegevoegde waarde voor je lees meer…

 

 

Gepubliceerd op Linked augustus 2021: Praten met Poppetjes!

Afgelopen weekend volgde ik in Soest het laatste blok van de zomercursus #eentaalerbij. Ik besloot deze cursus bij #Dekontekstgooisemeren te volgen omdat ouders mij regelmatig vragen stellen over allerlei opvoedgerelateerde zaken, vooral als zij merken dat zij hierbij tegen zichzelf aanlopen. Bovendien smaakte lees meer…

 

 

Gepubliceerd op Linkedin juni 2021: Dank, dank, dank! 🙏

Voor het vertrouwen om #bijles, #begeleiding en #coaching te mogen geven. Voor het mogen geven van ouderadviezen, om tips te mogen meegeven aan school, om een bijdrage te mogen leveren aan de samenwerking met én tussen ouders en lees meer…

 

 

 

Gepubliceerd op LinkedIn april 2021: 🧡 Week 16: Bloemen als dank, cupcakes om de sfeer van Koningsdag hoog te houden, nieuwe aanmeldingen voor coaching van middelbare scholieren die op de avond kunnen worden ingepland, net gestarte opdrachten  lees meer….

 

 

Gepubliceerd op LinkedIn december 2020: Een concreet praktijkvoorbeeld over de Kracht en Impact van Maatwerk en Samenwerking 🙏:

Week 36 2020: ‘ Ik kreeg je praktijk door en ik denk dat je ons zou kunnen helpen met onze dochter. lees meer….

 

 


Gepubliceerd op LinkedIn september 2020: WEEK 36: SUPERDANK voor alle mond-tot-mond reclame🙏:
👉’ Via de ouders van …..heb ik jouw praktijk doorgekregen’ doorgekregen’.
👉’Jouw naam ging rond op een borrel’.
👉’ Heb jij na de herfstvakantie nog plek voor mijn zoon?’  lees meer….

 

 

Gepubliceerd op LinkedIn juni 2020: Als van een Klik en Kennisdelen Kruisbestuiving komt! Van 1998 – 2006 waren Mascha van der Marel en ik werkzaam bij MeesPierson/FortisBank aan het Rokin/Grachten. Als wij elkaar zagen, was de aanleiding de lees meer….

 

 

 

Gepubliceerd op LinkedIn april 2020: It’s a beautiful day! Op deze prachtige zonnige dag, ontving ik lentetulpen en mooie woorden als dank: 
👉’Praktijk de Kim zet een positieve en veilige sfeer neer bij de leerling.
👉Praktijk de Kim gaat heel gericht te werk en lees meer….

 

 

Gepubliceerd op Linked januari 2019: Na een heerlijke vakantie, gebruikt om zowel uit te rusten als voorbereiding te treffen voor het nieuwe jaar, kijkt Praktijk de Kim uit naar de komende periode. Elke periode is weer avontuurlijk en spannend tegelijk, zeker met een cito-periode op de basisschool en lees meer….

 

 

 

Sinds eind januari 2017: https://www.facebook.com/begeleiding.bijles.naarden.bussum/