Psychologenpraktijk de Kim - kracht in ieder mens - aangelsoten bij het NIP

Juni 2020 gepubliceerd op Linkedin

https://www.linkedin.com/in/yvonneveraart/detail/recent-activity/shares/

Als van een Klik en Kennisdelen Kruisbestuiving Komt!

Van 1998 – 2006 waren Mascha van der Marel en ik werkzaam bij MeesPierson/Fortisbank aan het Rokin/Grachten. Als wij elkaar zagen, was de aanleiding de maandelijkse borrel in Kapitein Zeppos of een ander social event.

In 2018 onderbrak Mascha haar carrière bij DNB om tijd vrij te maken voor haar bachelor Computer Science aan de VU. Ik had inmiddels een praktijk voor bijles- en huiswerkbegeleiding en sprak mijn wens uit voor een online rekentool. Veel kinderen die Praktijk de Kim komen rekenen, hebben behoefte aan het trainen van de basissommen omdat frequente herhaling onthouden bevordert.

Doortastend, doelgericht, enthousiast en leergierig ging Mascha aan de slag en ontwikkelde een Windows app voor Praktijk de Kim https://lnkd.in/etVzY3C. Inmiddels is dit tool getest: de kinderen zijn enthousiast!

Merk jij dat jouw kind/leerling moeite heeft met de basissommen en wil je hierover klankborden, neem dan contact op via https://praktijkdekim.nl/contact/ of 06 423 30 423. Is de toegevoegde waarde duidelijk, wil je de app downloaden maar mocht dit niet lukken? Neem dan contact op met Mascha via https://digibytje.nl/contact of https://www.linkedin.com/in/mascha-van-der-marel-81053a7/.

#DNB#VU#werkgeheugen#JimHarris