Psychologenpraktijk de Kim - kracht in ieder mens - aangelsoten bij het NIP

Wie ben ik?

Yvonne-VeraartMijn naam is Yvonne Veraart (1970). Ik heb een passie voor het welzijn van kinderen en beleef veel voldoening om aan te sluiten bij het ‘zijn’ van een kind. Mijn man en ik hebben twee dochters van 15 jaar. 

 

Als een kind is, blijft en kan worden wie hij/zij (al) is, kan een kind optimaal tot bloei komen. Vanuit het ‘zijn’ van een kind, kan een kind intrinsiek gemotiveerd gaan werken en daarmee goed zijn eigen zelfredzaamheid ontdekken. Vervolgens kan een kind gaan zijn wie het wordt. Hiervoor zet ik me heel graag in, ik doe het graag.

 

Voor bijlessen en huiswerkbegeleiding:

m: info@praktijkdekim.nl

t:  06 423 30 423

 

Voordeel is dat ik psycholoog ben, inzicht heb in informatieverwerkingsprocessen van hersenen, gedrag en weet welke pedagogische aanpak werkt voor welk type kind.

 

Opleidingen en cursussen

https://nl.linkedin.com/pub/yvonne-veraart/4a/547/abb